miércoles, 31 de octubre de 2018

Piloto David Salguero. Crónica de la carrera. 7ª prueba Copa Catalana ANPA

7a Cursa Copa Catalana ANPA
Circuit 55-84, Menarguens (Lleida)
28.10.2018
Última cursa del campionat, en un cap de setmana de molta pluja i molt intens.
Dissabte entrenaments, al mati en pluja i a la tarda en sec. Finalment surt un temps bastant bo, situant-me a parrilla 3r de Z190 i 10é de la general.
Tot anava be, fins a la última tanda del dia, en que arriva el desastre, es trenca i es clava la caixa de canvis.
A punt de donar-me per vençut i ...


finalitzar el cap de setmana, però gràcies a l'ajuda de bons amics decidim començar a obrir motor, a veure si era alguna cosa que poguèssim solucionar. No hi havia res a fer, canvi trencat i impossible aconseguir recanvi.
Finalment, pasades les 23.00, em deixen un motor Z140, per al menys poder rodar i puntuar l'endemà. M'estic fins pasades la 1.30 muntant el motor i pneumàtics d'aigua.
Diumenge, m'aixeco aviat per acavar-ho d'enllestir tot, quan un bon company em diu que té un Z190 i que si vull m'el deixa.
Començo a treure el Z140 cap a les 8.45, fins les 10.30, que finalment arrenco la moto i ho tenia tot a punt.
Tot això perdent-me la crono del matí, però al ser en moll, no em preocupava.
A les 11.15 comença la primera cursa, en moll. Desprès d'una bona sortida i aguantant amb calma per no patir una caiguda, acavo en P2 de la meva categoria. El que, desprès de tota la feinada i dedicació, em feia pujar molt els ánims, i amb la possibilitat d'aconseguir el meu primer podi si la segona cursa anava bé.
Just abans de la segona cursa, sorgeixen alguns problemes, que intentem solucionar, i finalment em puc situar just a temps a parrilla de sortida. Després d'un bon inici i prou bon ritme, a les 3 voltes, el radiador es surt del suport i em queda penjant, obligant-me a parar i retirar-me de cursa. Perdent així la possibilitat de puntuar i escapant-se el tant esperat i lluitat podi.
En definitiva un cap de setmana molt cansat, intens, de nervis i estrès. Però el més important, és que sobretot d'aquesta cursa, i de la temporada en general, m'emporto grans experiències, bons moments, aprenentatges i molt bons amics i coneguts!
Finalment un grandíssim agraïment de tot cor, a tots aquells que m'han donat suport i ajudat en algun moment: Norman Principal Fernandez, Roger Bosch, Dani Rovira, a Jordi Diaz Fernandez per ajudar-me a desmontar motor, a Oscar Plasencia Garcia per oferir-me i deixar-me un dels motors Z140 del seu fill, a Dani Carballido Ulloa per oferir-me i deixar-me un motor Z190. Gràcies a tots ells vaig tenir la petita possibilitat d'acavar la temporada d'una gran manera. Llàstima, que aquest cop no havia de ser, va estar tot en contra. Vam fer tot el possible i lluitar fins al final i això és el més important i el que m'omple més d'orgull.
Gràcies a tots!! I gaaas!



7ª Carrera Copa Catalana ANPA
Circuito 55-84, Menarguens (Lleida)
27.10.2018 / 28.10.2018
Última carrera del campeonato, en un fin de semana de mucha lluvia y muy intenso.
Sábado entrenamientos, por la mañana en lluvia y por la tarde en seco. Finalmente sale un tiempo bastante bueno, situándome en parrilla 3º de Z190 y 10º de la general.
Todo iba bien, hasta la última tanda del día, en que llega el desastre, se rompe y se clava la caja de cambios.
A punto de darme por vencido y finalizar el fin de semana, pero gracias a la ayuda de buenos amigos decidimos empezar a abrir motor, a ver si era algo que pudiéramos solucionar. No había nada que hacer, cambio roto e imposible conseguir recambio.
Finalmente, pasadas las 23.00, me dejan un motor Z140, para el menos poder rodar y puntuar al día siguiente. Me estoy hasta pasadas la 1.30 montando el motor y neumáticos de agua.
Domingo, me levanto pronto para acavar de preparalo todo, cuando un buen compañero me dice que tiene un Z190 y que si quiero me lo deja.
Empiezo a sacar el Z140 sobre las 8.45, hasta las 10.30, que finalmente arranco la moto y lo tenía todo a punto.
Todo esto perdiéndome la crono de la mañana, pero al ser en mojado, no me preocupaba.
A las 11.15 empieza la primera carrera, en mojado. Después de una buena salida y aguantando con calma para no sufrir una caída, finalizo en P2 de mi categoría. Lo que, después de toda la faena y dedicación, me hacía subir mucho los ánimos, y con la posibilidad de conseguir mi primer podio si la segunda carrera iba bien.
Justo antes de la segunda carrera, surgen algunos problemas, que intentamos solucionar, y finalmente me puedo situar justo a tiempo a parrilla de salida. Después de un buen inicio y bastante buen ritmo, a las 3 vueltas, el radiador se sale del soporte y me queda colgando, obligándome a parar y retirarme de carrera. Perdiendo así la posibilidad de puntuar y escapándose el tan esperado y luchado podio.
En definitiva un fin de semana muy cansado, intenso, de nervios y estrés. Pero lo más importante, es que, sobre todo de esta carrera, y de la temporada en general, me llevo grandes experiencias, buenos momentos, aprendizajes y muy buenos amigos y conocidos!
Finalmente un grandísimo agradecimiento de todo corazón, a todos aquellos que me han apoyado y ayudado en algún momento: Norman Principal Fernandez, Roger Bosch, Dani Rovira, a Jordi Diaz Fernandez por ayudarme a desmontar motor, a Oscar Plasencia Garcia por ofrecerme y dejarme uno de los motores Z140 de su hijo, a Dani Carballido Ulloa por ofrecerme y dejarme un motor Z190. Gracias a todos ellos tuve la pequeña posibilidad de acavar la temporada de una gran manera. Lástima, que esta vez no tenía que ser, estuvo todo en contra. Hicimos todo lo posible y luchamos hasta el final y eso es lo más importante y lo que me llena más de orgullo.
Gracias a todos !! Y gaaas!

No hay comentarios:

Publicar un comentario